Eindejaarsfolder

Bestellen tot en met 19 december (via mail, telefoon of in de winkel)

Feestmenu 1 - € 30,00 / pers.

Feestmenu 2 - € 40,00 / pers.

Tapasschotel
Trio van wildpate


Witloofsoep
Kreeftensoep


Kaas en / of garnaalkroket
Sint-jacobsschelp


Vlees: varkenhaasje archiduc met warme groenten en kroketten
Vis: tongrolletjes met zalm à l'ostendaise en duchesse aardappelen
Vlees: hertensteak brabançonne met warme groenten en kroketten
Vis: kabeljauwfilet in preisaus met duchesse aardappelen



Kerststronk zwarte woud biscuit
Assortiment van de chef

Bereide gerechten - Hapjes

Tapasschotel
€ 7,00 / schotel
Oesters
€ 1,95 / st.
Fleur de Camembert
€ 9,95 / st.
Triohapje (Scampi, meloen/parma, tartare zalm)
€ 5,60 / pers.
Trio van wildpaté
€ 2,00 / st.

Bereide gerechten - Ovenhapjes

Worstenbroodje, videekoekje, mini pizza, visvidee
€ 0,70 / st.

Soepen

Witloofsoep met spekjes
€ 4,00 / liter
Aspergeroomsoep
€ 4,00 / liter
Boschampignonsoep
€ 6,00 / liter
Kreeftensoep
€ 6,00 / liter
Consommé célestine
€ 6,00 / liter

Voorgerechten

Tomaat garnaal
€ 9,00 / pers.
Trio van wildpaté
€ 8,50 / pers.
Tartare van zalm
€ 6,90 / pers.
Sint-jacobsschelp
€ 8,00 / pers.
Scampi diabolique
€ 9,00 / pers.
Kalfszwezerik dijonaise
€ 9,90 / pers.
Rundscarpaccio
€ 8,75 / pers.
Garnaalcocktail
€ 8,00 / pers.
Vitello Tonato
€ 8,50 / pers.
Kaaskroket
€ 1,65 / st.
Garnaalkroket
€ 2,95 / st.

Hoofdgerecht - Vlees & gevogelte

Lamskroontje niçoise in rode wijnsaus
€ 17,45 / pers.
Hertenragout met appeltje en veenbessen met witloof
€ 15,50 / pers.
Hazenrugfilet arlecain (per 2 personen)
€ 30,00 / 2 pers.
Fazantenborstfilet fine champagne
€ 17,45 / pers.
Hertensteak brabançonne
€ 17,45 / pers.
Parelhoenfilet afgewerkt met honing
€ 17,45 / pers.
Everzwijnfilet gran venneur
€ 17,45 / pers.
Varkenshaasje archiduc
€ 15,00 / pers.
Kalkoenfilet in sinaasappelsaus
€ 14,00 / pers.
Lingiuni boschampignons
€ 15,00 / pers.


Al deze gerechten zijn incl. wintergroenten en 4 kroketten per persoon.

Hoofdgerecht - Vis

Kabeljauwfilet in preisaus met duchesse aardappelen
€ 16,50 / pers.
Normandisch vispannetje met puree
€ 16,00 / pers.
Tongrolletjes met zalm à l’ostendaise met duchesse aardappelen
€ 15,00 / pers.
Scampi diabolique in kreeftensaus
€ 15,00 / pers.

Hoofdgerecht - Vlees & gevogelte

Aardappelkroket
€ 0,30 / st.
Amandelkroket
€ 0,50 / st.
Puree
€ 6,55 / kg.
Aardappelgratin
€ 1,60 / st.
Versgesneden frieten
€ 2,55 / kg.
Appeltje in veenbessensaus
€ 1,50 / st.
Wijnpeertje
€ 0,80 / st.
Warme groenten (wortel, boontjes, witloof, spruiten)
€ 4,00 / pers.
Notenbrood
€ 3,35 / st.
Huisbereide sausen
€ 10,00 / liter

Assortiment voor de chef

Gevulde kalkoen
€ 13,00 / kg.
Amandelkroket
€ 10,50 / kg.

Vers vlees

Wok (scampi, kip, varken of kalkoen)
€ 14,00 / pers.
Gourmetschotel (cordon blue, chipolataworst, mini hamburger, steak, kipfilet, loze vink, varkenssaté)
€ 10,00 / pers.
Kidsgourmetschotel (min hamburger, chipolataworst, kipballetje, kipfilet)
€ 5,70 / pers.
Gourmet deluxe (lamsfilet, parelhoen, hertensteak, chateaubriand, eendenfilet)
€ 17,50 / pers.
Steengrill (chateaubriand, varkenshaasje, spek, kalfslapje, lamskroontje, kipfilet - natuur / gemarineerd)
€ 12,50 / pers.
Fondue (gehaktballetjes, spekvink, steak, kipfilet, varkenshaasje)
€ 10,00 / pers.


Al deze schotels kunnen natuur of gemarineerd.

Koude schotels

Tapasschotel (variatie van verschillende soorten tapas uit ons assortiment op één schotel, ideaal bij aperitief)
€ 12,00 / pers.
Kaasschotel deluxe (naast een variatie van onze beste kazen is er ook vijgenconfituur, vijgenbrood, noten, gedroogd fruit en vers fruit)
€ 14,00 / pers.
Charcuterieschotel (gevarieerde samenstelling van onze beste charcuterie)
€ 13,00 / pers.
Kaas- en charcuterieschotel (voor de echte fijnproevers creëren wij een schotel die zowel het beste van onze kazen heeft, maar ook een gevarieerde mix van onze charcuterie)
€ 13,50 / pers.
Groentenschotel (mengeling van wintergroenten, zowel warm als koud)
€ 4,95 / pers.
Visschotel (gerookte zalm, tomaat garnaal, gerookte forel, eitje gevuld met krab, perzik gevuld met tonijn)
€ 19,90 / pers.
Smaakmakerspallet (een selectie van onze beste tapas, charcuterie en kaas op één schotel)
€ 14,95 / pers.

Dessert

Kaasschotel
€ 7,50 / pers.

Dessert - Kerststronken

Stronk slagroom - framboos
€ 3,50 / pers.
Stronk mokka, crème au beurre
€ 3,50 / pers.
Stronk zwarte woud
€ 3,50 / pers.


Verkrijgbaar voor 4 / 6 / 8 / 10 personen

Dessert - Ijsstronken

Stronk Mokka Royal (4 of 8 personen - mokka- en vanilleroomijs “bourbon” afgewerkt met karamel, Italiaanse meringue en chocolade)
€ 4,00 / pers.
Slee 6 personen (6 personen - karamel “butter-scotch” roomijs en vannileroomijs “bourbon”, afgewerkt met chocolade en marsepein kerstman)
€ 4,00 / pers.



Zolang de voorraad strekt, bestellen kan t.e.m. 7 december

Dessert - Soirées (minigebakjes)

Javanais
€ 2,60 / st.
Misérabel
€ 2,60 / st.
Marsepeintje
€ 2,60 / st.
Mini éclair
€ 2,60 / st.
Gebak chocolade hazelnoot
€ 2,60 / st.
Fruitbiscuit
€ 2,60 / st.
Aardbeitaartje
€ 2,60 / st.
Framboostaartje
€ 2,60 / st.

Drank - Champagne

Gratiot magnum
€ 61,90 / st.
Bauget Jouette
€ 28,90 / st.
Cava familia oliveda - Tip!
€ 10,30 / st.
Cava el cerret
€ 9,25 / st.

Drank - Witte wijn

Winebar chardonnay - Tip!
€ 6,50 / st.
Tarani sauvignon
€ 6,90 / st.
Sancerre
€ 18,50 / st.
Infini (zout - dessert)
€ 7,50 / st.

Drank - Champagne

Marques de catilla - Tip!
€ 6,85 / st.
Château lyonnat st.-emilion
€ 16,75 / st.
Tasmorcan
€ 15,75 / st.
Maudes
€ 13,25 / st.
Château lamothe cissac médoc magnum
€ 34,90 / st.
De samenstelling van onze producten kan door seizoenen veranderen of naar wens aangepast worden. Indien u informatie wenst te verkrijgen aangaande de mogelijke aanwezigheid van allergenen en / of ingrediënten, gelieve ons te contacteren via info@de-smaakmakers.be of 0472 71 72 99.